Szukaj

Naturalny olejek eteryczny Lawenda 20ml

37.00 zł

Czas dostawy: 1-2 dni

Olejek lawendowy jest najczęściej używanym olejkiem na świece. Charakteryzuje się pięknym, wyrazistym zapachem lawendy z nutami kwiatowymi. Ma wszechstronne działanie min. odpręża, pielęgnuje skórę, poprawia krążenie ma właściwości terapeutyczne, bakteriobójcze antyseptyczne. Odstrasza również mole i inne owady. Jako jedyny olejek może być nierozcieńczany jest bardzo bezpieczny.

Kosmetyka: 5-10 kropel na 10 ml bazy olejowej (np. olejek migdałowy, oliwa z oliwek, balsam). 

Dyfuzory z zimną wodą i kominki: 3-5 krople. 

Relaksacyjna kąpiel: 5-10 kropli do wanny czas trwania 15-20 min. 

Ból głowy: 1-2 krople na dłonie i wcieramy delikatnie w skronie (można posmarować skronie delikatnym olejkiem)

Pochodzenie : Francja

Sprawdź również

Zapisz się do newslettera

Chcesz być na bieżąco z nowościami? Zostaw swój adres e-mail

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt