

- Krem z tlenkiem cynku 10% (aloes, awokado, migdał, prawoślaz) 100ml
- Szampon do wrażliwej skóry dzieci Ultradelikatny 300ml
- Winter Punch Kula do kąpieli 170g
- Kremowy żel do mycia twarzy 200ml
- SUPERKOSTKA MYJĄCA do twarzy, ciała i włosów 75g
- Świeca do masażu z olejem arganowym Pomarańcza & Chilli 125ml
- Krem Kołderka do cery suchej 60ml
- First of All stymulujący peeling kwasowy do skóry głowy 100ml Resibo
- Detox – mleczko myjące z ziemią okrzemkową 100 ml
- Krem odżywczo – odbudowujący Siemię Wosk pszczeli 30ml
- Maść Smoczy cud- natychmiastowy regenerator skóry 50g
- Maść żywokostowa na oleju kokosowym 100g
Olejek do masażu Różowy Pieprz & Wanilia 150ml
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Olejek do masażu różowy pieprz & wanilia jest zwieńczeniem serii walentynkowej, jak również ostatnim etapem pielęgnacji ciała. Służy do masażu pleców oraz całego ciała. Doskonale nawilża i zmiękcza skórę oraz szybko się wchłania.
Jego formuła oparta jest na oleju ze słodkich migdałów, który wykazuje silne właściwości nawilżające i odbudowujące barierę hydrolipidową skóry. Jest bezpieczny do stosowania przez osoby z każdym rodzajem skóry. Przeciwdziała utracie wody ze skóry oraz ją uelastycznia. W jego składzie znajduje się mika, która nadaje delikatnego, satynowego efektu glow. Koniecznie wstrząśnij produkt przed użyciem.
Olejek do masażu ma niesamowicie przyjemny i finezyjny zapach. Słodycz wanilii jest delikatna i przełamuje ją ostrość pieprzu, a dodatek woni delikatnych kwiatów, łagodzi i spaja całą kompozycję. Dzięki temu staje się ona wysublimowana i odpowiednio wyważona – wręcz wysmakowana.
Sposób użycia: Przed użyciem wstrząśnij. 1 lub 2 pompki produktu rozgrzej w dłoniach i nałóż na wybrany fragment skóry. Wmasuj delikatnymi ruchami. Unikaj miejsc wrażliwych. Przechowuj w temperaturze pokojowej, z dala od dzieci.
Olejek ma pojemność 150 ml
INCI Ingredients: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, Mica, CI 77891, CI 77491,
Citronellol*, Alpha-Isomethyl Ionone*, Geraniol*, Benzyl Alcohol*.
*potencjalne alergeny występujące w aromacie